Home / archiefcentraal / levend sjoelen tijdens zwembadspektakel

levend sjoelen tijdens zwembadspektakel

’s Ochtends was het de beurt aan de scouts die momenteel in Ommen zijn, ’s middags mocht iedereen los gaan op de baan.

Alle kinderen kunnen als een echte sjoelsteen over de bak heen glijden en punten scoren. Er wordt tijdens de activiteit een competitie gehouden tussen alle kinderen. Wie scoort de meeste punten en gaat met een mooie prijs naar huis? Zit je niet meer op de basisschool maar op het voortgezet onderwijs dan heb je in deze laatste week ook de mogelijkheid om een topscore neer te zetten op de sjoelbaan. Diegene met de meeste punten gaat naar huis met een mooie prijs. Aanmelden kan op de dag zelf in het zwembad.

Kinderen van de basisschoolleeftijd die in het bezit zijn van zwemdiploma A en B, kunnen zich aanmelden via www.hardenbergkids.nl en www.ommenkids.nl. Als kinderen zich aanmelden via de website, dan doen ze gegarandeerd mee met de activiteiten en mogen gratis naar binnen.

Dinsdag 5 augustus: ‘Onder ons’, de Krim

Woensdag 6 augustus: ‘Heuveltjesbosbad’, Balkbrug

Donderdag 7 augustus: ‘Bargn’s’, Kloosterhaar

Vrijdag 8 augustus: ‘Hattemat’, Gramsbergen

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.