kamerlid opent lelieshow lemelerveld bloeit

De lelieshow Lemelerveld b(l)oeit! is woensdag geopend door Tweede Kamerlid Helma Lodders van de VVD. Voordat zij de lelieshow officieel opende, hield ze een korte toespraak. Daarin onderstreepte zij het grote economische belang van de agrarische sector, waarvan de sierteelt onderdeel uit maakt.

“Door het laten zien van de prachtige producten, bijvoorbeeld zoals deze lelieshow, worden burgers meer betrokken bij de agrarische sector.” De openingshandeling bestond uit het dopen van een geheel nieuwe lelie, genaamd Fashion Show.

Vele bezoekers zijn weer onder de indruk over het fraaie arrangement van Jan Aartsen en Willy Haas. Bezoekers die reeds voor het vijfde jaar de show bezochten, gaven aan weer aangenaam verrast te zijn over het totaal. Want dat blijft natuurlijk wel de uitdaging, om elke keer weer de bezoekers te verrassen.

Zie voor informatie www.lemelerveldbloeit.nl of kijk op facebookpagina lelieshowlemelerveldbloeit.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.