janine gerardts nieuwe bestuurder de veste

De Raad van Commissarissen van De Veste heeft per 1 oktober 2014 Janine Gerardts benoemd tot directeur-bestuurder. Hiermee wordt de vacature die in april 2014 door het vertrek van Jan Sinke is ontstaan definitief ingevuld.

Janine Gerardts is afgestudeerd als bedrijfskundige. Zij heeft ruime werkervaring binnen de corporatiesector. Momenteel is zij werkzaam als directeur vastgoed bij Wonen Limburg, een woningcorporatie met ruim 25.000 woningen in Limburg en Oost-Brabant.

“De reden dat we voor Janine Gerardts gekozen hebben is haar visie op samenwerking in combinatie met haar ruime ervaring binnen de corporatiesector. Janine is bekend met de dynamische politieke en maatschappelijke omgeving van corporaties. Bij Wonen Limburg heeft zij laten zien dat zij initiatiefrijk is en veranderingen die nodig zijn in de huidige context van de corporaties niet schuwt. Zij is de frisse wind die De Veste nodig heeft. De RvC heeft veel vertrouwen in de potentie van Janine en de toegevoegde waarde die zij voor De Veste meebrengt”, zegt Jan van Walsem, voorzitter van de RVC.

Janine Gerardts: “De Veste is een solide woningcorporatie in een breed werkgebied met een diversiteit aan vraagstukken. Het oppakken van de maatschappelijke opgaves is niet gemakkelijk in een tijd waarin zowel de corporaties als ook partners zoals bijvoorbeeld gemeenten, onder grote (financiële) druk staan. Het blijven bieden van kwaliteit in brede zin in de volkshuisvesting vraagt dan ook om andere manieren van samenwerken. Ik geloof er bovendien in dat samenwerken het werk ook nog eens leuker maakt. En ook dat zullen de huurders merken. Ik heb er veel zin in!”

De Veste is een woningcorporatie met circa 6.500 woningen in een breed werkgebied, waaronder het Vechtdal, Enschede en Terschelling. Er werken 48 mensen bij De Veste.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.