hoonhorst viert de zomer op het dorpsplein

Hoonhorst viert op zondag 10 augustus gezamenlijk de zomer. En waar kan dat beter dan op de meest centrale plek van het dorp. Het Dorpsplein. Vanaf 15.00 ben je welkom voor een hapje, een drankje, leuke muziek en een boel gezelligheid.

Naast van DJ Ronny, kun je ook genieten van een optreden van ‘Duo Splendid’ bestaande uit Annemiek Koning en Rene Elenbaas. Jij vraagt, zij spelen. Beide zingen onder begeleiding van een akoestische gitaar. De absolute vocale blikvanger bij duo Splendid is Annemiek. Met haar ruime ervaring in onder andere top-40, bruiloftsbands, met diverse orkesten en zelfs een heuse big-band, komt zij ook in deze minimale bezetting helmaal tot haar recht. Op zang en twaalfsnarig gitaar: Rene (alias Gangmakertje) Sinds jaren een welbekende naam in het muzikantencircuit. Rene is een muzikale duizendpoot bij wie het entertainen in het bloed zit.

Verder wordt de winnaar van de Sproeifeest Ballonnenwedstrijd bekend gemaakt en wordt het carnavalsthema voor 2015 onthuld. Voor de kinderen is Marleen Schrijver van de ‘Dolle Deel’ aanwezig met diverse leuke activiteiten. Ook is er een springkussen om je lekker uit te leven. De toegang is gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.