Home / archiefcentraal / hhc begint de competitie met een gelijkspel

hhc begint de competitie met een gelijkspel

HHC heeft afgelopen zaterdag gelijk gespeeld tegen competitiegenoot Genemuiden. Beide teams komen aankomend jaar uit in de topklasse zaterdag. Na negentig minuten stond er een 1-1 op het scorebord.

Beide ploegen begonnen afwachtend aan de wedstrijd. HHC kreeg de beste kans van de eerste helft. Na een kwartier kreeg Sargon Gouriye de beste kans. Hij schoot echter de bal naast. Doordat de speler deze kans niet afmaakte gingen beide partijen naar de thee met de brilstand nog op het scorebord: 0-0.

Na tien minuten voetballen in het tweede bedrijf kwam Genemuiden op voorsprong. Het was onrustig in het strafschopgebied van HHC en daar maakte Genemuiden dankbaar gebruik van: 1-0.

Pas drie minuten voor tijd wist HHC de stand weer gelijk te trekken. Van Der Leij was de gevierde man. De spelers wist voor zijn nieuwe werkgever de bal knap langs de keeper te krijgen.

In de laatste paar minuten kwamen er geen genoteerde kansen meer. Hierdoor begint HHC met een gelijkspel aan de competitie. 30 augustus kan HHC naar Scheveningen, daar wordt gespeeld tegen VV Scheveningen. Scheveningen wist zaterdag te winnen met 4-2 van GVVV.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.