hans mulder benefiet concert voor hoekstee

Dit jaar zal het Hans Mulder Benefietconcert opnieuw plaatsvinden. De opbrengst van het jaarlijkse evenement gaat ditmaal naar woonzorgcentrum De Hoekstee in Ommen. Het optreden, op 20 augustus, begint om 21.00 uur op het Kerkplein in Ommen.

De Hoekstee is een uniek kleinschalig woonzorgcentrum gelegen in het gezellige Ommen. Vanuit de serre kijkt men uit op het Vechtdal. De Hoekstee biedt zorg aan 32 psychogeriatrische cliënten. Bijna elke cliënt heeft een eigen kamer en per twee cliënten is er een ruime sanitaire unit aanwezig. De Hoekstee heeft ook een eigen dagvoorziening voor tien cliënten per dag.

Tijdens het Benefietconcert zullen er twee veilingen plaatsvinden. De opbrengsten zijn erg welkom bij het woonzorgcentrum. De Hoekstee wil namelijk voor haar demente bewoners een duofiets aanschaffen. Een dergelijke fiets kost om en de nabij 9.000 euro.

Achter de bar staan allemaal vrijwilligers bestaande uit het Ommer bedrijfsleven en overige bekende Ommenaren. De presentatie is wederom in handen van Arvin Mulder (de zoon van Hans Mulder, oud eigenaar Café de Herberg, die het benefietconcert ooit begon.

Tijdens het benefietconcert zullen er 2 hele mooie kavels geveild worden met diverse mooie en ludieke zake. We verklappen nog niet alles, maar in de te veilen kavels zitten talloze prijzen. De hoogste bieder kan bijvoorbeeld een uur golfles voor 4 personen van Kieran Quatermaine winnen of een middagje rondleiding door Malik Azmani voor 2 personen in de 2e kamer in Den Haag daar waar buitenstaanders nooit komen. Verder is er een half jaar gratis brood en een VIP arrangement in de skybox van FC Twente tegen Feyenoord te winnen. De rest van de prijzen laten we nog even geheim. De eerste veiling begint om 21.00 uur, zorg dat je er bij bent.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.