Home / archiefcentraal / grote open zomerdag op de meulenhorst

grote open zomerdag op de meulenhorst

Op Zorgboerderij de Meulenhorst is zaterdag 23 augustus van 11.00 uur tot 15.30 uur de Grote Open Zomerdag. Iedereen is van harte welkom aan de Achterbroekweg 1 in Ommen. Zorgboerin Tineke van Gerner met haar medewerkers ontvangen je graag met een heerlijk kopje koffie of thee en kunnen je alles vertellen over de zorgboerderij.

Dit jaar zorgt De Randgroep voor de muziek, met onder andere Gerjan Vrieling, oud-deelnemer Wilblues, en Aart Geurkink. De voorzitter van de Vriendenstichting, Hubert te Woerd, speelt met hen mee op gitaar. Dat belooft weer veel gezelligheid!

Het is volop zomer op de Meulenhorst en alles staat in volle bloei. Het boerenerf is te bezichtigen en de Boswerkerij is aanwezig. Vanuit de boerderij kun je een wandeling maken, waarbij je kunt genieten van al het moois op het Eerder Achterbroek.

De Meulenhorst ligt tussen Ommen en Den Ham en is te bereiken vanaf de Hammerweg. Bij hectometer-paaltje 3.2 staan zaterdag verwijsborden aan de weg.

Voor meer informatie kijk je op www.zorgboerderij-meulenhorst.nl of bel je met 0626676170.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.