Home / archiefcentraal / f league sv dalfsen weer van start

f league sv dalfsen weer van start

Is uw kind 5 of 6 jaar oud en lijkt het hem of haar leuk om te voetballen? Dat kan bij de F-league van SV Dalfsen. Op een speelse manier maken de jongste kinderen daar kennis met de sport. Iedere woensdag is er tussen 17.00 en 18.00 uur een training en op de zaterdagochtenden, van 10.00 tot 11.00 uur, spelen de kinderen onderlinge wedstrijdjes tegen elkaar.

Op zaterdag 30 augustus begint de F-league van SV Dalfsen aan het nieuwe seizoen. Natuurlijk is het ook daarna nog mogelijk om aan te melden. Meer informatie, en het opgaveformulier, is terug te vinden op deze pagina.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.