Home / archiefcentraal / expositie ineke braam in het gemeentehuis

expositie ineke braam in het gemeentehuis

In het gemeentehuis van Dalfsen kun je van 28 augustus tot 14 oktober de werken van Ineke Braam uit Raalte te bezichtigen. Ineke Braam schildert al een aantal jaren en heeft meerdere keren haar werken geëxposeerd. Zowel schilderijen als beeldhouwwerken van Ineke worden tentoongesteld in het gemeentehuis.

“Verschillende kunstenaars hebben mij geholpen in mijn ontwikkeling. Zij zijn een grote stimulans voor mij. De onderwerpen die ik schilder zijn heel divers en zijn ingegeven door wat mij persoonlijk aanspreekt. Ik houd van kleurrijke schilderijen en abstracte vormen”, aldus Ineke. Naast schilderijen staan er ook diverse beeldhouwwerken van steensoorten in de vitrines van het gemeentehuis.

De kunstwerken van Ineke zijn te bekijken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Het gemeentehuis is maandags geopend van 8.30 tot 19.00 uur en op dinsdag tot en met donderdag van 08.30 tot 16.30 uur. Op vrijdag kunt u tot 15.00 uur terecht in het gemeentehuis.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.