Home / archiefcentraal / dubbelklapper scd83 tegen htc

dubbelklapper scd83 tegen htc

SCD’83 haalde flink uit in de oefenwedstrijd thuis tegen het uit de 3e klasse gedegradeerde HTC uit Zwolle. Na 90 minuten stond er 10-2 op het scorebord.

SCD’83 kende tegen HTC een makkelijke middag en als bij sommige spelers het vizier iets scherper was geweest, had de score nog hoger kunnen uitvallen. Met snelle en uitstekende combinaties, die vaak een lust voor het oog waren, werd de tegenstander helemaal weggespeeld. Net toen HTC dacht onder de eerste aanvallende impulsen van SCD’83 uit te komen sloeg de formatie van Jonkman in de twaalfde minuut toe. Frank Redder schoot vanaf rechts de 1-0 binnen. Twee minuten later stond het 2-0 door Marc van der Graaf, na een prima combinatie met Nick Dekker. Frank Redder zag zijn poging op 3-0 op de lijn stranden door Leon Hamstra.

Met enig geluk verkleinde HTC in de 21e minuut de achterstand. Vanaf ongeveer 35 meter schoot Dominic de Jonge zijn ploeg met een boogbal over Robert Withaar naar 2-1. Ruim een kwartier voor rust raakte de doelpuntenmachine van SCD’83 op stoom. Martijn Hamhuis zette zichzelf met een draai vrij voor goalie Gerald Meijberg en maakte geen fout. Ramon Hulleman tekende voor de vierde en vijfde treffer. De ruststand werd bepaald door Nick Dekker die de zesde voor zijn rekening nam.

In de tweede helft stonden Damon Nouri en Stan Dekker in de ploeg voor Franklin van Elburg en Tim Dekker. De pauze werkte eerst verlammend op SCD’83 dat stroef uit de startblokken kwam, ook moest de ploeg even wennen aan de ingebrachte spelers. HTC profiteerde gelijk, binnen de minuut stond het 6-2 via invaller Auke van der Meer.

Na 70 minuten begon het weer te draaien bij SCD’83. Martijn Hamhuis maakte met een schuiver de 7-1 en binnen de minuut bediende Damon Nouri Nick Dekker die beheerst de 8-2 binnen legde. Doelman Meijberg kon in de 78e minuut wederom de gang naar het net maken om de negende treffer uit het net te halen. Nick Dekker ging op de rechterflank goed door op aangeven van Mathijs Schumacher en maakte geen fout. De tiende treffer ging over vele schijven en uiteindelijk haalde Ramon Hulleman de trekker over.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.