drukte bij clinic anky van grunsven in ommen

Meer dan 7000 bezoekers wisten gisteren het wedstrijdterrein van CSI Ommen in Stegeren te vinden voor de vierde dag van het evenement. In het avondprogramma lieten Anky van Grunsven en de Belgische amazone Jorinde Verwimp het publiek de fijne kneepjes van de dressuurkunst zien. Aansluitend werd er gestreden om de eerste plek in de finale van het jachtspringen.

Pim Mulder tweede in finale jachtspringen

Pim Mulder wist zich gisteravond te verzekeren van een tweede plek in de finale van het jacht springen. Foutloos en met een tijd van 62.92 seconden werd de ruiter uit Zwolle tweede, met de Duitse Adreas Kreuzer voor zich met een tijd van 62.85 seconden. Met een tijd van 63.63 seconden eindigde Leon Thijssen op de derde plek.

Show marathonrijder IJsbrand Chardon

Op de laatste dag van CSI Ommen staat er, naast internationale springrubrieken waaronder De Grote Prijs van het Vechtdal, ook een menshow op het programma. Meervoudig wereldkampioen mennen IJsbrand Chardon laat met zijn vierspan Lippizaners zien hoe hij zijn paarden op snelheid door de hindernissen stuurt.

Grote Prijs CSI Ommen live op TV Oost

Aansluitend wordt er gestreden om de Grote Prijs van het Vechtdal. Deze finale en sluitstuk van CSI Ommen is vanmiddag vanaf 15.00 uur live te volgen op TV Oost. De Grote Prijs wordt uitgereikt door burgemeester Marc Jan Ahne van de gemeente Ommen.

De toegang is gratis, tribunekaarten kosten 10 euro. Voor meer informatiekijk je op www.jumpingdedriehoek.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.