Home / archiefcentraal / drukbezochte rommelmarkt in marienberg

drukbezochte rommelmarkt in marienberg

Vele honderden bezoekers kwamen zaterdag 16 augustus af op de jaarlijkse rommelmarkt in Mariënberg. Het weer zat mee en dat maakte de Johan Clemmestraat tot een bedrijvig geheel. De kinderen vermaakten zich op het springkussen of lieten zich schminken als vlinder, tijger of draak.

De oliebollen deden het erg goed, er gingen bijna 1800 stuks over de toonbank. De organiserende buurtvereniging ‘Johan Clemme’ kijkt tevreden terug op de rommelmarkt en ziet zowel bezoekers als standhouders graag volgend jaar weer terug.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.