Home / archiefcentraal / directeur cazemierschool zwaait na 39 jaar af

directeur cazemierschool zwaait na 39 jaar af

Het wordt een bonte avond met oude bekenden, uitgespeelde belevenissen met een reünieachtig karakter. Belangstellenden kunnen zich nu (gratis) aanmelden.

Grotenhuis was naast de langstzittende directeur van de school ook actief in talloze andere lokale organisaties, waarin hij meestal ook de inbreng vanuit de school leverde. ‘De dorpsschool is een essentieel onderdeel van de samenleving’, vond Bertus. En daarom wilde hij de school ook altijd overal aanwezig en betrokken tonen.

De titel van de avond ‘De Nacht van Meester Bertus’ herinnert aan de Nacht van groep Acht. Een jaarlijks fenomeen waarbij Bertus de hele nacht doorbracht met de afzwaaiers van school. Van 20.00 tot 1.00 uur zal de Wiekelaar het toneel zijn van muziek, sketches, liedjes, oud-leerlingen en –collega’s die scènes uit de voorbije 39 jaar zullen uitspelen. Maar ook van een reünie van oud-leerlingen. Oud-ouders, vrienden en iedereen die Bertus een warm hart toedraagt zijn ook welkom. Kortom, een groot deel van Oudleusen kan deze avond lachen en genieten.

Aanmelden

Er is zowel veel op het toneel te zien, als veel ruimte om gezellig bij te praten en herinneringen op te halen. Naast de grote zaal zullen ook de hal en de tussenzaal open zijn. Toch is er een maximaal aantal mensen dat erin past, dus opgave is noodzakelijk via de website nachtvanmeesterbertus.jimdo.com De toegang is gratis. Ook kunnen mensen die iets op het podium willen doen zich daar melden.

Naast de website is er ook de Facebookpagina ‘NachtvanmeesterBertus’. Die is vooral bedoeld als gemakkelijk middel om oud-klasgenoten te tippen en uit te nodigen om ook te komen. De organisatie hoopt dat zo iedereen zijn steentje wil bijdragen aan een onvergetelijke avond voor deze markante directeur die zoveel heeft betekend voor leerlingen, ouders en voor Oudleusen de voorbije 39 jaar.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.