derde culinaire zomeravond in oudleusen

Een gezellige markt met kraampjes vol warme en koude gerechten, bijzondere wijnen en speciale bieren. Het is de succesformule van de Culinaire Zomeravond in Oudleusen, die donderdag 7 augustus voor de derde keer plaatsvindt.

De eerste twee edities vonden plaats onder perfecte weersomstandigheden en waren mede daardoor een schot in de roos: honderden bezoekers vonden de weg naar het plein bij Attent Wennemars in Oudleusen. Voor veel gasten van nabijgelegen campings was dat, gezeten in de huifkar die als pendeldienst fungeert, overigens een koud kunstje.

Net als voorgaande jaren is het landenthema weer de leidraad. Culinaire specialiteiten van Italië tot België en van Frankrijk tot ons eigen Vechtdal worden ter plekke bereid en geserveerd. Oostenrijk en Mexico prijken dit jaar voor het eerst als bestemming op de menukaart. Bijpassende bieren en wijnen worden door de echte kenners van uitleg voorzien. Er is bovendien een cocktailbar en een Heineken House. De Culinaire Strippenkaart fungeert als tegoedbon voor een gerecht en een drankje bij iedere kraam. Voor de kleintjes is er een boerenijskar en een poffertjeskraam. Uiteraard is organisator Dirk Wennemars zelf ook van de partij met zijn buffet- en barbecuespecialiteiten.

De Culinaire Zomeravond begint donderdag 7 augustus om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Bij heel slecht weer wordt gezocht naar een alternatieve datum, maar de organisatie hoopt uiteraard ook ditmaal weer op een zonnig, zomers weerbericht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.