Home / archiefcentraal / de bevers dames 1 verzorgt mini clinic

de bevers dames 1 verzorgt mini clinic

Het volleybal seizoen is weer begonnen bij De Bevers. De eerste trainingen zijn alweer afgewerkt. Traditiegetrouw werd er dit jaar afgetrapt met een mini clinic, verzorgd door dames 1 aan de miniafdeling.

Ieder jaar zorgen de dames van het hoogste damesteam er samen met de minicommissie voor dat de miniafdeling van de club kan rekenen op een vermakelijke en sportieve dag. De meeste mini’s hadden zich opgegeven om mee te doen. Want wie wil er nu geen training krijgen van de trainer van dames1?

Jan van Uitert had een gevarieerde training in elkaar gezet, waarbij naast diverse coördinatie en bewegingsvormen ook de balvaardigheid aan de orde kwam. Het plezier stond bovenaan en dat hadden de deelnemende mini’s zeker.

Iedere speelster van dames 1 had een groepje mini’s onder haar hoede en samen voerden ze de opdrachten van de trainer uit, die alles vocaal ondersteunde. Na de training kregen alle mini’s een certificaat met een foto en handtekeningen van de speelsters uitgereikt.

In de kantine kregen alle mini’s nog patat en ranja en daarna zat de ochtend er helaas al weer op. Al met al was het een zeer geslaagde clinic en een mooi begin van het seizoen.

Dames 1 speelt komend seizoen in de eerste divisie en willen nu de voorbereiding verder voortzetten om het seizoen optimaal te laten verlopen.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.