bultjes benefiet concert levert 2500 euro op

Het Bultjes Benefiet Concert in het theater van het Giga Konijnenhol op de Beerze Bulten heeft dinsdag maar liefst 2.500 euro opgebracht voor de Bultje Foundation. Onder andere Maud, Ron Link, Geert Hoes, Abke Bruins en Mark Haaijema traden op. Natuurlijk stonden ook Bultje, Bibi, Aart en Beerza op het podium en werd het publiek verrast met optredens van Angelina Ballerina, Mike de Ridder en Woezel & Pip.

De Bultje foundation is een initiatief van Beerze Bulten. Door middel van diverse initiatieven wordt er geld ingezameld voor de Foundation. Campinggasten kunnen zelf doelen aandragen en de Bultje Foundation gaat die aanvragen beoordelen. Voorwaarde is dat de doelen met kinderen te maken hebben en het welzijn van kinderen bevordert; ‘Bultje laat kinderen kind zijn!’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.