bouwplannen naast de carrousel in ommen

Op het veld naast de Carrousel in Ommen wordt op maandag 11 augustus weer begonnen met de bouw van het jaarlijkse houten Spelweekdorp. In de laatste week van de basisschoolvakantie is er ook dit jaar weer de spelweek. Dit jaar wordt de spelweek voor de 39ste keer gehouden. Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom! Het thema waar alles dit jaar om draait is ‘Superhelden’.

Voor kinderen zijn de activiteiten gegoten in de stoere superheldensfeer. Het belooft weer een gezellige week te worden. Tijdens ochtenden wordt zoals altijd hard gewerkt aan het huttendorp, ’s middags staan de spelletjes op het programma. De woensdag is al jaren een speciale dag tijdens de spelweek, deze dag gaan alle kinderen broodjes bakken boven echt vuur. ’s Avonds is er voor ouders/verzorgers en verdere kennissen en familie gelegenheid om een kijkje te nemen op het spelweekveld. Op donderdag is er voor de kinderen van tien jaar en ouder die minimaal al twee dagen hebben meegedaan weer een speciaal programma dat de hele dag duurt.

De tijden zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ‘s ochtends van 10.00 tot 12.00 uur en ’s middags van 14.00 tot 16.00 uur, op woensdag van 10.00 tot 13.00 uur. De gezellige avond is op woensdag van 18.30 tot 20.30 uur, iedereen is dan welkom om een kijkje te komen nemen.

Kaarten voor de spelweek zijn elke dag te verkrijgen aan de kassa. De kosten voor een weekkaart zijn €15.00, tevens is het mogelijk een dagkaart te kopen deze kost 4 euro. Ook dit jaar is er de mogelijkheid om weekkaarten in de voorverkoop te kopen, dit kan nog tot zaterdag 9 augustus 18.00 uur bij de servicebalie van AH in Ommen voor 12.50 euro.

Meer informatie kun je vinden op www.spelweek-ommen.nl, e-mailen kan ook info@spelweek-ommen.nl. Ook jeugd/ouders van 13 jaar en ouder is welkom om als rode of groene leiding aan de slag te gaan gedurende de week, opgave en info via de site.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.