Home / archiefcentraal / boerenmarkt bij ijshoeve bosman

boerenmarkt bij ijshoeve bosman

Aanstaande woensdag 20 augustus organiseert IJshoeve Bosman een boerenmarkt. Voor het vijftiende jaar wordt er een boerenmarkt op touw gezet.

Er staan een vijftigtal stands met onder andere boeren die hun producten laten proeven, er over vertellen en verkopen. Men kan genieten van vers gerookte paling, zalm en er worden ook pannenkoeken gebakken. Ook is er vlees, jam, advocaat, honing, ijs, kaas en zuivel te koop.

Daarnaast zijn er diverse demonstraties met onder andere een spectaculaire roofvogel show, maar ook de touwslager, stoelen matter en pottenbakker laten hun ambacht zien. Verder zijn er stands met creatieve en handgemaakte producten, alles met een knipoog naar het platteland.

Aan de kinderen is ook gedacht. Zij kunnen een eigen potje bakken, met de touwslager een springtouw draaien of knuffelen met de konijnen. Zowel jong als oud kan een ritje maken met de huifkar.

De markt is vrij toegankelijk, er kan geparkeerd worden achter de boerderij voor €2,-. De markt is te bezoeken aan de Posthoornweg 38, 7781 PK De Krim en duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Er is veel te zien, te beleven en te proeven op de boerenmarkt.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.