bal in de boom haal de hoogwerker

Iedere voetballer zal er vast wel eens mee te maken hebben gehad: een bal in de boom. Na een beetje schudden komt hij meestal wel weer tussen de takken vandaan. Maar wat als de bal in een metershoge boom zit met een flinke stam? Het overkwam een aantal vakantiegangers op vakantiepark Beerze Bulten. Gelukkig wisten de medewerkers van het park wel raad met de situatie. Een heuse hoogwerker werd voorgereden om de bal uit de boom te ‘plukken’.

Vakantieganger Marcel van der Ploeg plaatste deze foto op Twitter met hij bijschrift: wat ze op deze camping niet allemaal doen om een ” bal ” uit de boom te halen!!! Super service 🙂

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.