Home / archiefcentraal / back to school bij eg computerspecialisten

back to school bij eg computerspecialisten

Met het oog op het einde van de schoolvakanties, houdt EG Computer Specialisten een speciale actie: Back to School. Ouders en schoolgaande kinderen bereiden zich voor op het nieuwe schooljaar. De laatste jaren is het uitzoeken van een laptop of tablet-PC een belangrijk onderdeel van deze voorbereiding geworden.

Veel ouders van schoolgaande kinderen komen voor de moeilijke taak te staan om voor hun kind een passende laptop uit te zoeken. Maar welke laptop moeten we nemen voor ons kind, iedere opleiding heeft haar eigen wensen en iedere leerling daarbij vaak ook nog weer zijn of haar eigen voorkeur.

Tenslotte heeft ook niet iedereen eenzelfde budget. Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer en laten zich dan maar verleiden door een schreeuwerige reclame en blijken achteraf vaak toch een miskoop te hebben gedaan. Bij EG Computer Specialisten staan de komende weken vrijwel volledig in het teken van ‘back to school/ back to work’.

“Naast het normale assortiment hebben we extra ruimte gecreëerd voor laptops en toebehoren,” zegt mede-eigenaar Erwin van der Sligte van EG Computer Specialisten. “We willen geen ‘nee’ hoeven te zeggen tegen onze klanten. We hebben de afgelopen jaren enorm goede banden opgebouwd met de grootste fabrikanten van laptops en kunnen daarom tegenwoordig beschikken over vrijwel alle modellen die ze op de markt brengen. Dit betekent meer dan 250 modellen, waarvan er ongeveer 30 te zien zijn in onze winkel in Lemelerveld.”

De grotere winkelketens hebben vaak een bepaald assortiment die speciaal voor hen bedoeld zijn. “Ook uit deze voorraad kunnen wij putten. Dat zorgt ervoor dat we een zeer groot assortiment kunnen aanbieden en er voor elk budget en iedere wens een model beschikbaar is.”

“Naast het enorme assortiment kunt u bij ons ook terecht voor service. Ons team bestaat inmiddels uit 20 personen en we hebben eigen technische mensen in dienst om bij eventuele problemen eerst hier ter plekke of telefonisch te kunnen zien of een probleem snel te verhelpen is, of dat het artikel toch echt defect is en naar de fabrikant terug moet”, zegt de andere eigenaar, Gerben Krukkert. “Als laatste heeft EG Computer Specialisten een speciaal ‘zorgeloos studeren’-pakket samengesteld, met onder meer een verzekering en eventueel een leenlaptop.”

Je vindt EG Computer Specialisten aan de Schoolstraat 21 in Lemelerveld. Ook kun je terecht in de winkel aan de Markt 3B in Nijverdal. In Nijverdal bieden ze hetzelfde zelfde assortiment als in Lemelerveld, maar staan minder modellen in de showroom. Je kunt ook nog terecht in de webshop: www.shop.egcomputerspecialisten.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.