alle leerlingen crescendo ommen geslaagd

Alle leerlingen van muziekvereniging Crescendo-Ommen die in juni muziekexamen hebben gedaan zijn geslaagd! Een hele prestatie waarbij ze konden laten zien wat ze in huis hebben. Het geeft ook aan dat de muziekopleiding via de verenigingen een goed niveau heeft. Er zijn 8 leerlingen geslaagd voor hun A-examen en 1 voor haar B-Examen.

De geslaagden voor het A-examen zijn: Anne Lammertink op klarinet(foto), Marije Damman op klarinet(foto), Tjeerd Getkate slagwerk, Wouter Hofstee slagwerk, David ten Kate slagwerk (foto), Mieke Levering klarinet, Joselin Smit fluit (foto), Hansje Dispa klarinet (foto). Manon Mensink op fluit is geslaagd voor haar B-examen.

Voor meer informatie over de vereniging kun je terecht op www.crescendo-ommen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.