825 euro voor shirt en kaartjes groningen

Zo was er ‘s middags weer de welbekende Ludieke Veiling waarvan de opbrengst naar Stichting Opkikker en Zwembad Heidepark ging.

Ondanks dat tegen het eind van de middag de zon plaats maakte voor een paar druppels regen was de Ludieke Veiling wederom een succes. Deze veiling die inmiddels niet meer weg te denken is van het Lemelerveldse Sukerbietenfeest werd dan ook ruim bezocht. Met een afgeladen tent vermaakten de toeschouwers zich opperbest. Met commentaar van de veilingmeesters Kogelman en Westemeijer werden er verschillende mooie en grappige kavels geveild voor het goede doel. Er werd geveild op van alles en nog wat, maar het belangrijkste was natuurlijk dat de aftrap van het Sukerbietenfeest gemoedelijk en gezellig was. Misschien wel het grootste veilobject was het voetbalshirt + VIP-kaartjes voor een wedstrijd van FC Groningen van Maikel Kieftenbeld dat voor 825 euro over de toonbank ging.

Nieuw dit jaar tijdens de rommelmarkt en braderie was de kunstmarkt. Vanuit de Lemelerveldse bevolking kwam de vraag naar een artistieke markt waarop vrijetijdskunstenaars haar eigen creaties konden tonen aan het grotere publiek. De kunstmarkt moest een beetje op gang komen maar tegen de middag liep het ook daar mooi vol. Een mooie opmaat voor volgend jaar.

Overigens is er wederom de gehele week ‘Lemelerveld Bloeit’ in Café Reimink op het Kroonplein. Bloemkunstenaars Jan Aartsen en Willy Haas hebben ook dit jaar wederom de inspiratie gevonden voor een zeer fraaie lelieshow. Lemelerveld Bloeit is de gehele week te bekijken.

Het Sukerbietenfeest Lemelerveld is officieel geopend en had zich eigenlijk geen betere start kunnen wensen. De weersvoorspellingen zijn voor de rest van de week ook uitstekend dus we hopen op uw komst. Tot en met zondagmiddag zal er op het evenemententerrein dan ook van alles te doen zijn. Iedereen is natuurlijk van harte welkom. Kijk voor meer informatie op www.feestweeklemelerveld.nl of op de Facebook-pagina.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.