300 ruiters aan start bij jumping de driehoek

.

ABN AMROPrijs, CSI3* 1.45m, Medium Tour

De eerste plaats ging naar Bart Clarys (BEL) met de merrie Best Mix Elien van Escudo x Randel Z. Hij was foutloos en snelste in de tweede fase met een tijd van 27.50. De tweede plaats ging naar Frankrijk met Aymeric de Ponnat, die 28.96 nodig had met de SelleFrancais ruin QuadeschCourcelle. Angelica Augustsson uit Zweden realiseerde de derde tijd met Cantano (Cascavelle x Acord). Jeroen Dubbeldam was beste Nederlander met een vierde plaats met Counselor (Judgment x Farmer) en Megan Laseur(NED) eindigde als vijfde met de merrie Arielle (Akribori x Landino).

Lodewijk Assurantiën Prijs, CSI1* 1.35m, Big Tour

Ook de derde rubriek van vrijdag 15 augustus gaat mee met Bart Clarys naar België. De 10-jarige merrie Best Mix Evana (Querlybet Hero x Major de la Cour) was de snelste in de tweede fase met een tijd van 25.80. Als tweede eindigde Michiel Brusse (NED) met Santana (Nintender x Werther), die 26.43 nodig had in de tweede fase. Soraya (Karandasj x Zortin) legde met Maayke Koopmans (NED) beslag op de derde plaats, zij hadden een tijd van 26.49 nodig. Als vierde eindigde Megan Laseur (NEDmet Zorahen DiarmuidHowley uit Ierland neemt de vijfde prijs mee naar huis met zijn paard Borgboss (Lord Z x Amaretto D).

NIJWA Prijs, CSI3* 1.50m, Big Tour

In een spannende barrage legde KarimElzogby(EGY) beslag op de eerste prijs. Met Colour Girl (Cormint x Locato) was hij ruim een seconde sneller dan de nummer 2 met een eindtijd van 54.67. Leon Thijssen (NED) eindigde als tweede met Quintera (Kannan x Quick Star), met een tijd van 55.84. De derde prijs met een tijd van 56.54 was voor Sjaak Sleiderink (NED) met W Zarah (Rubert R x Germus).Philip Weishaupt uit Duitsland werd vierde met Souvenir 29 (Stakkato x Lennon) en Angelica Augustsson (SWE) won de vijfde prijs met Quiet Easy (Quidam’sRubin x Zapateado).

Mooie winnaars bij spannende menmarathon

Op vrijdagavond werd een spannende minimarathon verreden in de mooie hoofdpiste van de Driehoekhoeve. Toprijders streden om de winst in de prachtige atmosfeer van de internationale springwedstrijd in Stegeren (Ommen). Tijdens deze 5e editie van Jumping De Driehoek/CSI Ommen is voor het eerst een menmarathon verreden, volgens de succesvolle opzet van de FEI World Cup Driving, met twee hinderniselementen en in totaal 13 vaardigheidspoorten.

Aan de start verschenen de rubrieken tweespan pony’s, tweespan paarden en vierspan pony’s. De rubriek tweespannen pony’s gewonnen door Johan van Veluw, met zijn tweespan Welsh pony’s. De tweede plaats was voor Mark van Ommen uit IJsselmuidenen Harry Tuterteindigde op de derde plaats. Siebe Huisman eindigde op de eerste plaats bij de rubriek tweespannen paarden. De tweede plaats was voor Tonny Dijkhof en Johan Holties eindigde op de derde plaats. De spectaculaire rubriek vierspannen pony’s werd gewonnen door Wout van Veluw. Aart van de Kamp sr uit Putten maakte er een spannende strijd van met zijn vierspan bonte Shetlanders. Zijn eindtijd was goed voor de tweede plaats. Pjort van der Heijden eindigde als derde met zijn vierspan schimmels.

Kijk voor de volledige lijst met uitslagen op results.scgvisual.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.