Home / archiefcentraal / 270 deelnemers aan datrion

270 deelnemers aan datrion

Na de prachtige wandel3daagse, dit jaar éénmalig in mei, volgde de fiets3daagse met een avondje voetbal kijken tussen door. Als afsluiter was er weer de zwem4daagse, voor de 31e keer, met 400 deelnemers .

Voor maar liefst 270 sportievelingen die de afgelopen zomer aan alledrie de evenementen hebben meegedaan is er op vrijdag 5 september de uitreiking van de Datrion staanders en het Datrion diploma. Dit zal gebeuren in het gemeentehuis te Dalfsen om 19.00 uur door Burgemeester Noten en de wethouders. Kom allemaal.

De afzonderlijke organisaties kijken allen terug op deze geslaagde evenementen en zijn tevreden over het aantal deelnemers aan de Datrion. Alle deelnemers hebben tijdens de zwemvierdaagse een uitnodiging gekregen voor de uitreiking. Mocht dit niet het geval zijn of zijn er nog vragen kijk dan op de site van de wandel3daagse, of mail naar wandel3daagsedalfsen@kpnplanet.nl We zien jullie graag op 5 september in het gemeentehuis.

In 2015 is de wandel3daagse op woensdag, donderdag en vrijdag 3, 4 en 5 juni

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.