Home / archiefcentraal / zotte zomervaarten in dalfsen en ommen

zotte zomervaarten in dalfsen en ommen

Hiawatha Actief verzorgt deze zomer van 16 juli tot en met 8 augustus opstaprondvaarten vanaf Dalfsen en Ommen. Party- en BarbecueBoot De Vechtvaarder bestaat 100 jaar. Om dit te vieren is er tijdens de vrijdagen van de Blauwe Bogen Dagen ’s middags om 13.30 uur een gratis rondvaart vanaf Dalfsen.

Op de woensdagen kun je om 10.00 uur vanaf Dalfsen meevaren naar de Ommer Bissingh. Op de donderdagen vaart De Vechtvaarder ’s middags vanaf Hotel De Zon in Ommen richting Junne en op vrijdagochtend is er een boottocht van Ommen naar Dalfsen voor een bezoek aan de Blauwe Bogen Dagen. Het volledige vaarschema is te vinden op www.hiawatha-actief.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Home / archiefcentraal / zotte zomervaarten in dalfsen en ommen

zotte zomervaarten in dalfsen en ommen

Hiawatha Actief verzorgt deze zomer van 16 juli tot en met 8 augustus opstaprondvaarten vanaf Dalfsen en Ommen. Party- en BarbecueBoot De Vechtvaarder bestaat 100 jaar. Om dit te vieren is er tijdens de vrijdagen van de Blauwe Bogen Dagen ’s middags om 13.30 uur een gratis rondvaart vanaf Dalfsen.

Op de woensdagen kun je om 10.00 uur vanaf Dalfsen meevaren naar de Ommer Bissingh. Op de donderdagen vaart De Vechtvaarder ’s middags vanaf Hotel De Zon in Ommen richting Junne en op vrijdagochtend is er een boottocht van Ommen naar Dalfsen voor een bezoek aan de Blauwe Bogen Dagen. Het volledige vaarschema is te vinden op www.hiawatha-actief.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.