zotte zomervaarten in dalfsen en ommen

Hiawatha Actief verzorgt deze zomer van 16 juli tot en met 8 augustus opstaprondvaarten vanaf Dalfsen en Ommen. Party- en BarbecueBoot De Vechtvaarder bestaat 100 jaar. Om dit te vieren is er tijdens de vrijdagen van de Blauwe Bogen Dagen ’s middags om 13.30 uur een gratis rondvaart vanaf Dalfsen.

Op de woensdagen kun je om 10.00 uur vanaf Dalfsen meevaren naar de Ommer Bissingh. Op de donderdagen vaart De Vechtvaarder ’s middags vanaf Hotel De Zon in Ommen richting Junne en op vrijdagochtend is er een boottocht van Ommen naar Dalfsen voor een bezoek aan de Blauwe Bogen Dagen. Het volledige vaarschema is te vinden op www.hiawatha-actief.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.