zomeractie bij backers zwembaden en welness

De trend dat mensen een eigen zwembad willen, is ontstaan, is volgens Backers een aantal jaren geleden ontstaan toen we hele mooie zomers hadden. “Mensen kochten massaal een opzetbadje in de winkel. Deze waren na een seizoen versleten en dan moest er een ander bad komen. En doordat de houten zwembaden aanzienlijk goedkoper zijn dan telkens een opzetbadje, betonnen of gemetseld zwembad, kiezen veel mensen er voor een vast houten zwembad te kopen. Bij Backers Zwembaden & Wellness kun je kiezen voor een rechthoekig zwembad, een achtvorm en een ovalen zwembad. Niet alleen het plaatsen van een zwembad of sauna, ook het renoveren van alle type zwembaden binnen en buiten, voor privé en openbaar wordt verzorgd door Backers Zwembaden & Wellness bv. Naast de zwembaden, sauna’s whirlpools en overige wellnessapparatuur, kun je ook terecht voor het loodgieters-, sanitair-, verwarmings- en elektrawerk.

Zomerprijs

Ook deze zomer heeft Backers Zwembaden en Wellness een speciale zomerprijs. Voor een houten zwembad in de afmeting van 398 cm en een hoogt tot de rand van 120 centimeter betaal je 2.400 euro, inclusief de BTW en het transport tot bij je thuis (mits via verharde weg te bereiken). “Dit type bad is eenvoudig zelf te plaatsen, maar uiteraard kun je dit ook samen met een van onze monteurs uitvoeren. Ook hier kun je een prijs voor aanvragen.”

De baden zijn ook in andere modellen en afmetingen te leveren, zowel voor bovengrond of in de grond geplaatst. Zie voor meer mogelijkheden de website www.backerzwembaden.com. Voor de prijs van andere baden kun je bellen met 0529-760 760.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.