zintuiglijk avontuur door het reestdal

Op een unieke manier het Reestal en de natuur ontdekken? Wandel dan mee op je zintuigen op zondag 3 augustus met de Natuur Anders tocht onder leiding van een speciaal daarvoor opgeleide gids. Horen, zien, ruiken, voelen, proeven staan centraal en je wordt uitgedaagd de gebaande paden te verlaten. Figuurlijk maar soms ook letterlijk.

De naam van de wandeling is niet voor niets: Natuur Anders. Waar je normaal gesproken bij een begeleide wandeling in de natuur vooral denkt aan kennisoverdracht van alles wat er groeit en bloeit, gaat het bij deze verrassende tocht van Natuur Anders vooral over gevoel en intuïtie. In een kleine groep ga je op avontuur langs de bijzondere en soms verborgen plekken in het Reestdal. Hoor hoe de bladeren zachtjes ritselen aan de boom, voel de kriebelende zachtheid van het mos onder je vingers, ruik hoe het seizoen haar entree maakt; je krijgt de kans om je hoofd leeg te maken van de dagelijkse beslommeringen en je voelsprieten aan te scherpen.

Zin om mee te gaan? De wandeling start om 13.00 uur bij Bezoekerscentrum De Wheem, Oud Avereerst 22 in Balkbrug en duurt ongeveer twee uur. Deelname kost 10 euro per persoon of 7 euro indien je lid bent van een van de deelnemende natuurorganisaties. Boeken kan via www.natuuranders.nl , rechtstreeks via www.landschapoverijssel.nl/natuuranderswandelingreestdal of telefonisch: 0529-401731.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.