Home / archiefcentraal / wk pool james rodriguez maakt mark koploper

wk pool james rodriguez maakt mark koploper

De top drie wordt compleet gemaakt door Sil Huysmans (1018) en Stefan Budé (1014). Ook nummer vier Ruan Koolhoof wist de magische grens van 1000 punten te behalen. Verder dan 1000 is hij overigens nog niet.

Als we de voorspellingen van de huidige lijstaanvoerder moeten geloven sneuvelt Nederland in de halve finale tegen Argentinië, dat in de finale uit gaat komen tegen Colombia. Die voorspelling is overigens gedurende het toernooi pas gevormd, want als wereldkampioen had Mark het al uitgeschakelde Spanje getipt. Die 200 punten kan hij dus vergeten, waardoor het nog lang geen gelopen race is in de pool.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.