week geen treinen tussen zwolle en ommen

Van 5 tot en met 13 juli rijden er geen treinen tussen Zwolle en Ommen. Er zijn dan namelijk werkzaamheden aan het spoor tussen Zwolle-Emmen. Daarnaast rijden de extra spitstreinen tussen Zwolle-Coevorden niet. Er worden snel- en stopbussen ingezet. Zaterdag 12 en zondag 13 juli rijden er geen treinen tussen Zwolle-Coevorden. Er worden snel- en stopbussen ingezet.

Plan uw reis in de reisplanner op arriva.nl Om gebruik te maken van de vervangende bussen heeft u een geldig vervoerbewijs nodig. Dit kan een papieren kaartje zijn of een OV-chipkaart waarmee is ingecheckt op het betreffende treinstation. Het is vanwege de inrichting van de bus niet mogelijk om een fiets mee te nemen. We adviseren reizigers die vanwege een lichamelijke beperking aan een rolstoel gebonden zijn, hun reis vooraf kenbaar te maken via 0900 – 202 20 22 (lokaal tarief, €0,02 p.m.). In dat geval zorgen we voor een rolstoeltoegankelijke taxi.

Meer informatie vind je hier

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.