Home / archiefcentraal / warm openingsweekend op ons boerenerf

warm openingsweekend op ons boerenerf

‘Het was warm, maar erg gezellig tijdens ons openingsweekend ‘Op ons Boerenerf’, zegt Regina Boer. “Met de zon hoog aan de hemel was het dit weekend erg mooi weer om erop uit te gaan. Het mooie weer gaf het openingsweekend van ‘Op ons Boerenerf’ in Lemelerveld net wat extra’s. Hoewel het zaterdag wel erg warm was, kwamen dit weekend toch tientallen gezinnen, opa’s en oma’s en een groep scoutingkinderen naar de boerderij om rond te dwalen in het maisdoolhof of om op expeditie te gaan over de boerderij.”

Dit jaar kunnen de kinderen mee doen aan een speurtocht in het maisdoolhof. Aan de hand van kleine spelletjes wordt er een code ontdekt, die de kluis kraakt. In de kluis wacht de kinderen een leuke verrassing.

De Boer’n Xpeditie was dit weekend extra leuk, er werden namelijk twee kalfjes op één dag geboren. Een unieke beleving voor veel kinderen. Daarnaast mochten zij de wat oudere kalfjes met de fles drinken geven, de koeien voeren, bij de melkrobots kijken en nog veel meer. Na afloop werd er nog lekker gespeeld op de speelweide en kreeg elk kind nog een lekker snoepzakje mee.

Het Groot Sallands Maisdoolhof en de Boer’n Xpeditie zijn tot 18 augustus dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. In het naseizoen tot half oktober zijn ze open op woensdagmiddag en in het weekend. Voor meer informatie: www.oponsboerenerf.nl’

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.