vechtdal introduceert buitenspeelgids

Buitenspelen in het Vechtdal: Driemaal over de kop in het attractiepark. De boer helpen op de boerderij. Verstoppertje spelen in de stuifduinen. Op Koesafari, als echte wolven struinen door het bos, zandkastelen bouwen op het stand of varen op de Vecht. Buitenspelen is leuk en gezond en kan nergens zo gevarieerd als in het Vechtdal. Alle buitenspeelmogelijkheden staan vanaf nu vermeld in de Buitenspeelgids.

Daarnaast biedt deze handige pocketgids ook leuke ideeën voor papa en mama, tips van de boswachter en leuke uitjes voor wanneer het weer even niet mee zit. De Buitenspeelgids is gratis verkrijgbaar bij de Tourist Info’s en bij de toeristisch- recreatieve bedrijven in het Vechtdal.

De introductie van de Buitenspeelgids maakt onderdeel uit van de campagne Buitenspelen. Met deze campagne richt Vechtdal Marketing zich op gezinnen met (jonge) kinderen. Als geen andere regio in Nederland heeft het Vechtdal alle facetten in huis om deze doelgroep te bedienen. Een groot scala aan (gezins)campings, waaronder zeven campings die behoren tot de Europese top. Daarnaast is de natuur, met zandverstuivingen, bossen, bergen, water en kastelen, een prachtig decor voor originele buitenspeelmogelijkheden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.