vaatje haring brengt 15550 euro op

Het eerste vaatje haring dat vorige week werd geveild tijdens de Vechtdal Haringparty op Landgoed het Laer in Ommen heeft 15.550 euro opgebracht. Het bedrag is geschonken aan het zomerkamp van het Vechtgenotenhuis in Ommen.

Sinds vorig jaar organiseert het Vechtgenotenhuis ook een zomerkamp voor kinderen die met kanker in aanraking zijn gekomen. Het volledige bedrag wordt aan dit goede doel geschonken. Na afloop van de veiling heeft Frank Bulthuis als penningmeester van de Stichting Vechtgenoten de cheque in ontvangst genomen.

De veiling van de haring ging volgens een Amerikaans veilingsysteem waarbij de bieders het bedrag betalen dat ze zelf extra bieden. Gezamenlijk hebben alle bieders 15.500 euro voor het Vechtgenotenhuis in Ommen bijeen gebracht. Het bedrijf Acon afrasteringen & beschoeiingen uit Lemelerveld was de uiteindelijke koper van het vaatje.

“Samen met de andere vijf initiatiefnemers kijken we zeer tevreden terug op de eerste editie van de Vechtdal Haringparty. Met de Vechtdal Haringparty willen we graag de samenwerking tussen bedrijven uit de regio bevorderen, maar ook de contacten met de politiek verbeteren. Door krachten te bundelen kunnen we deze regio nog beter op de kaart zetten”, aldus Ron Nijhof voorzitter stichting Vechtdal Haringparty.

De Vechtdal Haringparty is gezamenlijk initiatief van zes bedrijven die het Vechtdal een warm hart toedragen: Moderna textielservice, Hotel De Zon, Vrieling Adviesgroep, Morrenhof – Jansen installatiebedrijven, deJong&Laan Ondernemende Accountants en Webstores internet totaalbureau.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.