Home / archiefcentraal / update chauffeur moet zich verantwoorden

update chauffeur moet zich verantwoorden

Een vrachtwagenchauffeur van het transportbedrijf Snellen uit Renswoude moet zich verantwoorden nadat er een filmpje opdook van zeer gevaarlijk rijgedrag. Dat meldt RTV Oost, die het bedrijf belde nadat Vechtdal Centraal een filmpje plaatste van de levensgevaarlijke actie.

‘De chauffeur reed voor het bedrijf Flevo, dat voeding voor nertsen produceert. Hij haalde met ongeveer 80 kilometer per uur over een doorgetrokken streep een auto in. Directeur Willem van Velthuizen van Flevo is heel duidelijk over de actie van de chauffeur: “Hij rijdt voor ons, maar is hier niet in dienst. De directeur van het transportbedrijf is op het matje geroepen: het is aan hem om maatregelen te nemen. Maar als het mijn chauffeur was, dan kon hij vertrekken.”

Bart Snellen, eigenaar van het transportbedrijf Snellen in Renswoude is – op z’n zachtst gezegd – niet blij met de chauffeur: “Schandalig, ik ben hier niet blij mee en mijn opdrachtgever ook niet. Wij zijn bezig met een pittig gesprek met deze werknemer. Welke sancties er gaan volgen, kan ik nog niet zeggen.”’

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.