Home / archiefcentraal / tropisch feest in park de wezenlanden

tropisch feest in park de wezenlanden

Onder tropische omstandigheden vond zondag in Park de Wezenlanden in Zwolle de zevende editie van het Dancetourseizoen plaats. Ondanks de wisselvallige weersvoorspellingen wisten 8.000 bezoekers het gratis toegankelijke dance event te vinden. Lokaal talent Vin Postéga had de eer om het evenement te openen en werd daarna opgevolgd door collega-dj’s Firebeatz, Julian Calor, Dannic, La Fuente, Jordy Dazz en Bassjackers.

De organisatie was voorbereid op het voorspelde noodweer. Echter bleef dit gelukkig uit en heeft het feest alleen enkele regendruppels onder vonden. Daarnaast was er gedurende het evenement ook gepaste aandacht voor de vliegtuigramp van afgelopen donderdag. In samenwerking met de DJ’s, MC Boogshe en het publiek werd er één minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de ramp.

Dancetour is uitgegroeid tot een landelijk platform met ruim 175.000 bezoekers en een online bereik van 2.5 miljoen. Bij dit gratis toegankelijke dance event geniet je samen met je vrienden en bekenden van de beste muziek van zowel top DJ’s als talenten en dat in je eigen stad. Dancetour staat voor ‘Bringing people Together’ en biedt naast 12 Dancetour evenementen ook de Pepsi DJ Clash competitie met 350 deelnemers, de Mixperience voor mensen met een beperking en virtuele stageplekken voor ROC studenten uit heel Nederland.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.