Home / archiefcentraal / theateroptreden door verstandelijk beperkten

theateroptreden door verstandelijk beperkten

Adios Reizen houdt op zaterdag 9 augustus als afsluiting van de Adios Theaterweek een theateroptreden in Het Anker aan de Lemelerweg 72 in Lemele. Adios Reizen biedt mensen met een (licht) verstandelijke beperking begeleide groepsreizen aan. Het is een christelijke reisorganisatie en vindt ‘samen geloven’ even belangrijk als ‘samen vakantie vieren’.

Het theateroptreden wordt verzorgd door een groep mensen met een verstandelijke beperking. Een week lang hebben zij onder deskundige begeleiding van Mighty Impulse Movement geoefend voor het theaterstuk met als thema ‘De ark van Noach’, op basis van het bekende bijbelverhaal. Het optreden begint om 14.00 uur, de zaal is vanaf 13.30 uur geopend. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Voor meer informatie over onze reisorganisatie en deze theaterweek kun je kijken op www.adiosreizen.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.