Home / archiefcentraal / stuwzangers lekker droog tijdens bissingh

stuwzangers lekker droog tijdens bissingh

Tijdens de speech van Bissingh voorzitter Jan Dunnewind regende het zeer behoorlijk maar hij vond een droog plekje in ‘de tent’ van de Stuwzangers. Ook de burgemeester maakte hier dankbaar gebruik van.

Voor dat de officiële handeling plaats vond zorgde het Shantykoor ‘de Stuwzangers’ uit Vilsteren voor een drie kwartier durend muzikaal programma en had het zeker niet over belangstelling te klagen ondanks het zeer regenachtige weer.

O.a. werd ook gezongen het lied ‘Oh mooie Vecht’ met als solist Ben Boersma uit Nieuwleusen.

Natuurlijk ontbrak ook niet het ‘Ommer Bissinghlied’. O.l.v. dirigent Flip Jonkman was dit voor ‘de Stuwzangers’ een première.

Na het ‘Stuwzangerslied’ klonken onder meer ‘The Rose of Allendale’, ‘Eine Insel aus Träumen’geboren’ en ‘Rot sind die Rosen’. ‘Parel van de Zuidzee’ kende ook nog menigeen. Er werd veewl meegezongen! Veel van de gezongen liederen staan ook op de 2e CD. www.destuwzangers.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.