springruiter schuttert wint in aachen

Springruiter Frank Schuttert uit Ommen heeft zaterdagmiddag een prestigieuze rubriek gewonnen bij het CHIO in het Duitse Aachen. Dat meldt RTV Oost. De springruiter uit Ommen schreef op zijn paard Epleaser van ’t Heike de Preis der AachenMünchener op zijn naam.

‘Schuttert bleef in de eerste omloop foutloos en liet ook in de winning round alle balken liggen. Hij klokte met 48,39 seconden tevens de snelste tijd en verdiende de hoofdprijs van 18.750 euro. In totaal waren er vier foutloze combinaties. De Belg Pieter Devos eindigde als tweede. Maikel van der Vleuten maakte het podium compleet. Jeroen Dubbeldam uit Weerselo moest genoegen nemen met de twaalfde plaats.’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.