slobberfeest afsluiter van de bouwvakantie

De voorbereidingen van het Slobberfeest in Hardenberg zijn weer in volle gang. Op donderdag 7 en vrijdag 8 augustus, de laatste week van de bouwvak, is er een daverend feest op het Wilhelminaplein met een spectaculair programma.

Dit jaar heeft de organisatie de Groningse formatie Diep Triest weten te strikken om op de donderdag het plein in een fantastische sfeer te brengen. De alom bekende band is, met een aangepaste setting en een compleet nieuwe show, op dit moment één van de meest gevraagde bands. Ook helemaal terug van weg geweest is Harry Slinger. De bekende ras Amsterdammer (Drukwerk) zet met de beste feestnummers het plein compleet op de kop.

Vrijdag klinkt er weer stevige rock over het Wilhelminaplein. Winaar van The Clash of the Coverbands en de 3FM-award Big Apple. Deze band speelt de actuele hits afgewisseld door de beste rock klassiekers. Lady GaGa, Rihanna, Bruno Mars, Wildstylez feat. Niels Geusebroek, Robin Thicke, Will and the people, Wax, Flo Rida, Pitbull, Pink, Jessie J, Katy Perry, David Guetta, Afrojack komen zeker voorbij. Maar ook de ‘Gouwe Ouwe’ worden niet geschuwd o.a. Lenny Kravitz, Kings of Leon, Ram Jam, Bon Jovi, AC/DC, Queen, Steppenwolf, Kiss, Aerosmith, Guns and Roses, Tina Turner, ABBA, The Rolling Stones en U2.

Op beide dagen staat DJ Jan Gerrits op de bühne om tussen de live-muziek het plein in een fantastische sfeer te brengen. DJ Jan draait in de bekendste discotheken in heel Oost-Nederland, ook op festivals en diverse feesten kom je hem geregeld tegen.

Dit jaar is de voorbereiding, opbouw en het feest zelf uitgebreid te volgen op sociale media, naast de website is er berichtgeving via Twitter (@slobberfeest) en de Facebookpagina.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.