skeeleren voor de nierstichting

Jan, Simon en Bastian de Weerd uit Nieuwleusen hebben vorige week meegedaan aan RIJM2014. In pelotonsverband werd er 350 kilometer geskeelerd rondom het Markermeer en het IJsselmeer. Als zij binnen 24 uur in pelotonsverband over de finish zouden komen, zou dit een vermelding in het Guinness Book of Records opleveren. En dit is gelukt!

De heren zijn in 23 uur en drie kwartier gefinisht. De heren vonden het een zware opgave, vooral het laatste gedeelte. Ondanks behoorlijk zere voeten, blaren en zere spieren, hebben Jan en Simon de tour toch uitgereden. Ook was er aan dit evenement een goed doel gekoppeld, namelijk de Nierstichting. Welk bedrag er precies is opgehaald, is nog niet bekend. Wil je dit weten, dan kun je dit volgen op www.rijm2014.nl. Jan, Simon en Bastian willen iedereen bedanken voor de donaties.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.