skat en koozie restylet meubels en accessoires

Skat & koozie is een enthousiast plan van Marieke en Regien. In hun atelier restylen zij (oude) houten meubeltjes en accessoires. “Iedereen is van harte welkom in de gezellige (koozie) ruimte waar één en ander uitgestald staat en te koop is”, zeggen de dames. “Dit is ook een mooie ruimte voor het houden van workshops. Er wordt ze dan ook regelmatig gevraagd om in opdracht te werken en in het kader van duurzaamheid willen zij dat ook graag doen.

Skat & koozie is met Knoopproduct een samenwerking aangegaan door in de winkel hun producten, zoals geborduurde kussens, notitieboekjes en vrolijk gekleurde kaarsen, te verkopen. “Duurzaam door bijzondere mensen.”

Op 5 juni is Xynthia van LWC Vechtdal bij Skat & koozie wezen prokkelen (prikkelen van mensen met én zonder beperking). Zij heeft een ladekastje geverfd met kalkverf van Annie Sloan. Met START.Deltion is er overleg om na de zomer een stageplaats te bieden voor jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt en eventueel voor mensen met een beperking. Bovendien hebben Marieke en Regien van het Deense kindermerk Molo een kleine collectie ingekocht waar je vrolijk van wordt. Op de zomercollectie krijg je sinds vorige week 25 procent korting.

De winkel heeft een groot reclamebord aangeschaft. Staat deze buiten, kom dan gezellig binnen! Aan de Wannestraat 4 in Dalfsen (op het industrieterrein). De winkel is van woensdag tot en met vrijdag geopend van 9.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur. Op zaterdag ben je welkom van 10.00 tot 15.30 uur. Meer informatie vind je op www.skat-koozie.nl en via info@skat-koozie.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.