Home / archiefcentraal / scootmobieltochten in dalfsen

scootmobieltochten in dalfsen

Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen houdt deze zomer in samenwerking met enthousiaste toerclubleden vijf Scootmobieltochten. De volgende tocht vindt plaats op woensdagmiddag 16 juli 2014. Deze keer start de tocht bij Pluspunt, Pleijendal 89 in Dalfsen. Wij ontvingen een aankondiging met alle informatie.

‘We vertrekken om 13.30 uur. De tocht duurt tot ca. 16.30 uur. De afstand is 20-25 km en onderweg is er een koffiestop. Erkende verkeersregelaars gaan mee voor begeleiding. Uiteraard kan iedereen met een scootmobiel aan deze tocht meedoen. Deelname is op eigen risico. U dient zich wel aan te melden voor deze tocht bij Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Pleijendal 89 te Dalfsen, tel. 0529-434570. Dit kan tot maandag 14 juli 2014. Bij opgave moet u een telefoonnummer van een thuisblijver opgeven in geval van bijzonderheden onderweg.

De onkosten per keer bedragen € 5,00 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee. De overige data in Dalfsen zijn: iedere 3e woensdag van de maand en wel op 20 augustus en 17 september.’

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.