Home / archiefcentraal / rosengaerde geeft geld aan mappa mondo

rosengaerde geeft geld aan mappa mondo

Rosengaerde, het woonzorgcentrum voor ouderen uit Dalfsen, heeft Mappa Mondo ‘een huis voor zieke kinderen’, in Wezep een gift van 1.100 euro geschonken. Onlangs kon Rosengaerde een nieuwe bus bekostigen, waardoor de oude bus kon worden verkocht. Een mooie dwarsverband voor het goede doel voor de opbrengst werd gezocht en gevonden in het verbeteren van de woon- of logeersituatie van zieke jongsten in de samenleving.

De gift gebruikt Mappa Mondo om extra’s te kunnen bekostigen voor de zieke kinderen die er wonen of logeren. Dit kan gaan om speelgoed, uitjes, opknappen van slaapkamers en dergelijke. Dankzij giften kan Mappa Mondo bestaan.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.