Home / archiefcentraal / pec zwolle paok saloniki in nieuwleusen

pec zwolle paok saloniki in nieuwleusen

PEC Zwolle speelt vrijdagavond om 19.00 uur in de voorbereiding op het nieuwe seizoen op sportpark Hulsterlanden van USV tegen het Griekse PAOK Saloniki. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Reinold Wiedemeijer.

Mogelijk zal bij de Zwollenaren ook de nieuwe spits Nikos Ioannidis te bewonderen zijn. De Griekse jeugdinternational is voor twee seizoenen van het Griekse Olympiakos Piraeus gehuurd. Bij PAOK behoren onder andere Hedwiges Maduro, Maarten Martens en de Griekse internationals Dimitris Salpingidis, Kostas Katsouranis, Giorgos Tzavellas en Panagiotis Glykos tot de selectie.

Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar op de wedstrijddag aan de kassa’s van het sportcomplex. Die zijn open vanaf 17.00 uur.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.