open dagen select voyages

Riviercruiserederij Select Voyages houdt op zaterdag 5 juli een open dag in Kampen. Gedurende de hele dag kunnen liefhebbers en geïnteresseerden een kijkje nemen aan boord van het luxe rivier-cruiseschip MS Serenade 1. Bezoekers kunnen aan boord deelnemen aan rondleidingen of zelfstandig de schepen verkennen. Daarnaast zijn er verschillende acties en speciale kortingen die alleen gelden tijdens de Open Dagen. Uiteraard staat er ook een kopje koffie voor klaar voor de bezoekers.

Kortom een uitgelezen mogelijkheid om eens rond te kijken op een riviercruiseschip, vragen te stellen over riviercruises of simpelweg al even te genieten van het vakantiegevoel. Je vindt het cruiseschip MS Serenade 1 aan de IJsselkade in Kampen. De open dag duurt van 11.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis. Meer informatie vind je op www.select-voyages.nl

Het Gelderse bedrijf Select Voyages is Nederlands meest toonaangevende rivier-cruisermaatschappij. Met een vloot van 4 luxe, moderne schepen bevaart de rederij de grote Europese rivieren zoals de Rijn, Main en Donau, maar ook de Nederlandse en Belgische Waterwegen. Het nieuwste schip van de vloot, het 5-sterrenschip MS William Shakespeare, is in mei in de vaart gebracht.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.