Home / archiefcentraal / ongeval op kruispunt beerzerweg en n36

ongeval op kruispunt beerzerweg en n36

Op de kruising van de Beerzerweg en de N36 heeft zaterdagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Veel details over het ongeluk zijn momenteel nog niet bij ons bekend. Wel werd er op Twitter een foto geplaatst door Plaatselijk Belang Beerzerveld/Mariënberg.

Een interessant gegeven is dat de gemeenteraad van Ommen vorige maand besloot om verkeerslichten te gaan plaatsen bij dit kruispunt. Dit ongeval lijkt maar weer eens duidelijk te maken dat een aanpak van het kruispunt geen overbodige luxe is.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.