Home / archiefcentraal / ondernemers boos op enexis

ondernemers boos op enexis

“Op 18 juli werd er aan het einde van de dag een brief afgegeven door een medewerker van Enexis. Daarin stond dat er op vrijdag 25 juli onderhoud gepland stond van 9.00-12.00 uur. Dat betekent: geen stroom,” aldus De Ridder. “Oorzaak was het provisorisch reparen van een storing elders in de wijk. Op een van de drukste werkdagen krijgen deze dus de mededeling dat er geen stroom zal zijn. Zonder enig overleg, er is niet eens geïnformeerd.”

De ondernemers balen flink van de gang van zaken. “Een onderhoud kan je ook plannen in overleg. Een aggregaat wordt niet geregeld, dit moeten we zelf doen. De kosten? Die zijn ook voor eigen rekening. Bellen met Enexis levert niets op, mijn vader en ik worden zelfs zeer onvriendelijk te woord gestaan,” aldus de ondernemers. “Wegens te weinig personeel gaat het onderhoud gewoon door en willen ze de planning niet wijzigen. Onderhoud is natuurlijk prima, maar overleg eerst even met de bedrijven in de buurt.”

“Dit is gewoon het MKB pesten!” stellen de ondernemers. “Regel op z’n minst een noodvoorziening.” De Ridder regelde zelf een aggregaat, dat is inmiddels door een ander bedrijf dan Enexis geïnstalleerd. Uit ongenoegen hebben de ondernemers naast het aggregaat een bord geplaatst. “Omdat we het ronduit asociaal en zeer klantonvriendelijk vinden hoe Enexis met deze situatie omgaat.”

“We hopen dat ze dit in de toekomst anders aanpakken en wat beter mee zullen denken met het MKB,” besluit Judith de Ridder.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.