Home / archiefcentraal / ommen een groot podium voor talent

ommen een groot podium voor talent

Woensdag 16 juli starten de Bissinghdagen in Ommen. Op 5 achtereenvolgende woensdagen staat Ommen bol van de activiteiten van de Ommer Bissingh en we trappen af met Sport en Voices.

Op de eerste Bissingh woensdag 16 juli is het genieten van Sport en Spel. Diverse sportverenigingen uit Ommen verzorgen demonstraties en iedereen kan meedoen. Nieuw dit jaar is de Camping Cup, waarbij meerdere campings uit Ommen strijden om de hoofdprijs. Extra trots is de organisatie op de uitbreiding richting en zelfs op de Vecht. Activiteiten zijn o.a. skeeleren; motorshow; racen met buggy’s, ponyrijden en kanoraces. Rondom het Marktgebouw is er beachvolleybal- en voetbal, verder kun je nog lasergamen, sjoelen en darten. Uiteraard zijn er ook dit jaar de nodig optredens en demonstraties van verschillende sport- en gymverenigingen.

Het dagprogramma op de Markt zal deze dag naadloos aansluiten op het avondprogramma, door een gezellige Beachparty van ca 18.00 tot 21.00 uur. Lekker met je voetjes in het zand met op de achtergrond de gezellige coverband Rainson.

Op het Kerkplein is de finale van The Voice of Ommen. Het programma begint om 13.00 uur. Op het grote podium verschijnt het muzikale zangtalent wat de voorrondes succesvol heeft afgesloten. Kwaliteit gegarandeerd dus. En voor de top 3 is er wel een heel erg bijzondere prijs. Zij mogen namelijk meedoen aan de voorrondes van the Voice of Holland. Dat betekent niet dat zij ook daadwerkelijk voor de jury verschijnen, maar ze maken er wel kans op. De hoofdprijs is € 250,00 Als na de finale de rookwolken zijn opgetrokken komt coverband 30 Euro Live de dag afsluiten.

We beleven ook een heuse primeur vandaag. Voor het eerst staat de vlooienmarkt niet op de Voormars, maar op de Vechtbrug en dan richting het nieuwe Marktgebouw. De Varsenerdijk zal hiervoor geheel of gedeeltelijk worden afgesloten. Hierdoor kunnen de beschikbare ruimtes veel beter benut worden. Er is braderie in het centrum en meer dan genoeg vertier voor de kinderen. Vechtdal FM zal de hele middag live vanaf het Kerkplein uitzenden.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.