obs de bonte stegge viert eindfeest

OBS De Bonte Stegge hield vorige week haar eindfeest van schooljaar 2013-2014. Het feest was georganiseerd rondom het thema “Bonte Kleuren” en het werd een gezellige avond. Wij ontvingen onderstaand bericht.

‘Het schoolplein was vanaf 17.00 uur gevuld met muziek, dans en spelen. De kinderen, allemaal getooid in bonte kleuren, konden deelnemen aan verschillende, leuke activiteiten zoals grabbelen, klompie mikken, schminken, zich uitleven op een springkussen, loomen, sleutelhangers, sambaballen of een windlicht maken. De kinderen konden hun talenten laten zien op het podium.

Ook aan de verzorging van de inwendige mens was gedacht. Er waren diverse kraampjes met lekkernijen waar zowel de leerlingen als de bezoekers konden genieten van een hapje of een drankje.

Bovendien was er een verloting waarbij leuke prijzen gewonnen konden worden die beschikbaar waren gesteld door vele bedrijven in Dalfsen. Het geheel vormde een gezellige drukte en was zeker Bont gekleurd.

Zonder de hulp van de vele ouders was dit feest, georganiseerd door de actieve ouderraad van de Bonte Stegge, niet mogelijk geweest. Ook hier gold: Niet apart maar samen! Tot slot waren de weergoden deze dag ook gunstig gestemd: afgezien van één geweldige hoosbui tussen de middag, was het een stralende dag met een aangename temperatuur. Een mooi feest aan het eind van een mooi schooljaar!’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.