Home / archiefcentraal / nieuwe potstal in hoonhorst officieel geopend

nieuwe potstal in hoonhorst officieel geopend

De nieuwe Potstal in Hoonhorst is vanmiddag officieel geopend. Dankzij subsidies en medewerking van onder andere de Provincie Overijssel en de gemeente Dalfsen is het mogelijk geworden om een nieuwe Potstal te bouwen, welke onderdeel uitmaakt van het Kulturhus Hoonhorst. Mede door de inzet van vele vrijwilligers staat er nu een nieuwe Potstal. In samenwerking met Duurzaam Hoonhorst is de Potstal voorzien van talrijke duurzame maatregelen

Morgen is er van 11.00 tot 15.00 uur een open dag. Diverse verenigingen zullen zich dan presenteren en je hebt de mogelijkheid om het gehele gebouw te bezichtigen. Duurzaam Hoonhorst is aanwezig om de duurzame maatregelen van de nieuwbouw toe te lichten.

Je vindt de Potstal aan de Kerkstraat 24.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.