Home / archiefcentraal / nieuw rockfestival in ommen stampede fest

nieuw rockfestival in ommen stampede fest

Gitaarliefhebbers kunnen 24 oktober alvast noteren in de agenda, dan zal namelijk de eerste editie van Stampede Fest plaatsvinden. Scheurende gitaren, smerige rock. Geen geouwehoer, gewoon gas erop. De eerste editie vindt plaats in de Breakaway On Stage in Ommen. De eerste twee namen voor Stampede Fest zijn Delgado Graze & Counter Jib.

Counter Jib brengt in oktober zijn debuutplaat uit. De eerste single ‘Golden Sofa’ beleefde zijn primeur bij Cortonville, het muziekplatform voor rock van Eric Corton. Het klinkt puur en rauw, energiek en catchy as hell. Een niet te missen act waar je de komende tijd ongetwijfeld meer over gaat horen. Als opener van het festival komt hardrock-formatie Delgado Graze: Een jankende gitaar, donderende bass, drums die je hart sneller doen kloppen en een zanger met een groot bereik . Alle vereisten voor een hardrock band waar je u tegen zegt. Delgado Graze brengt het. Ze stonden eerder dit jaar al in de finale van de Wraak van Salland. Binnenkort volgen nog twee spetterende namen.

Kaarten zijn nu verkrijgbaar. Er is een beperkt aantal EarlyBird tickets voor 10 euro. Kaarten kunnen online gekocht worden via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/stampede-fest Volg op Facebook voor het laatste nieuws en meer info: http://www.facebook.com/stampedefest

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.